Ik wens…

Advies van de psy

Maak je gedachten weer positief met de Happy Mind Flow® kaarten

/ Door Daniëlle Van der Spree / Zen leven

Maak je gedachten weer positief met de Happy Mind Flow® kaarten

....je kunt keuzes maken zolang je bewust bent van deze keuze.

Net om dit bewustzijn te verhogen en om op een originele manier dit ‘denken’ te kunnen sturen werd het Happy Mind Flow® kaartenspel ontwikkeld. Zo kan iedereen verandering brengen in zijn leven met behulp van affirmaties en gedragsoefeningen.

 

Hoe werkt het?

Het Happy Mind Flow® kaartenspel bevat 18 kaarten. Elke kaart bevat een positieve affirmatie die je hardop tegen jezelf kunt zeggen. Door deze krachtige boodschappen voor het onderbewuste hebben ze  een positieve invloed op je interne dialoog of interne stemmetjes. De affirmatie gaat gepaard met een selfcoaching-opdracht die veranderingen in je gedrag bewerkstelligen.        

 

De idee voor het kaartenspel komt van Danielle van der Spree. Vanuit haar achtergrond als Life Coach is ze op zoek gegaan naar een methode die toelaat om zonder voorkennis op een eenvoudige en originele manier kennis te maken met verschillende aspecten van zelfontwikkeling en positief denken. De drempel om het kaartenspel te gebruiken is veel lager dan jezelf te engageren in een coachingtraject of een boek te lezen. In het spel komen verschillende technieken, waaronder mindfulness en de stop-strategie aan bod. Ze bieden een breed perspectief en je kunt er dan ook meteen mee aan de slag.

 

In essentie leer je je gedachten observeren, een positief innerlijk dialoog te ontwikkelen en doe je oefeningen die je helpen in je zelfontwikkeling. Je kunt altijd de vraag stellen: wat zijn hier de mogelijkheden. En daarbij is dan inzicht in jezelf zoals ‘Wat is mijn intentie?’ of ‘Hoe gedraag ik me?’ van belang.

 

Praktisch

Het kaartenspel helpt om je om bewust te worden van je potentieel en de mogelijkheden die je hebt, om jezelf beter te leren kennen, accepteren, waarderen, en positiever in het leven te staan. Wanneer je positief in het leven staat heb je vaak een gezonde dosis zelfvertrouwen en een gezond lichaam.

 

Op de voorkant van de kaartjes vind je affirmaties, die je hardop tegen jezelf kunt uitspreken.

Ze maken jouw interne dialoog of interne stemmetjes positief. De achterzijde bevat een concrete opdracht. Wanneer je die heel bewust uitvoert kun je de impact ervan ervaren. Want:  Energy flows where the intention goes…

 

Het Happy Mind Flow ® kaartenspel legt met andere woorden de drempel laag om kennis te maken met zelfontwikkeling en affirmaties. Je kunt ze waar dan ook, wanneer dan ook gebruiken, alleen of samen met iemand anders (vriend, vriendin, partner, etc.). Deze kaarten zijn een echt hebbeding voor een ieder die open staat voor zelfontwikkeling en graag het leven door een wat rozere bril wil zien.

 

Je kunt ze bestellen op www.flowdevelopment.eu

Kostprijs per set:  16 € inclusief verzendkosten voor België (18 € voor Nederland).

 

Meer informatie:

Danielle van der Spree

Daniëlle Van der Spree -

Daniëlle Van der Spree

Rue de la Résistance 31 - 1490 Court-St-Etienne
Gepubliceerde artikelen : 3


Publieken : Adulte