Ik wens…

Advies van de psy

Doe uw voordeel met de recentste ontdekkingen in de neuro- en de gedragswetenschappen

/ Door info psy.be / Psychotherapie

Doe uw voordeel met de recentste ontdekkingen in de neuro- en de gedragswetenschappen

Het INC heeft twee doelstellingen:

  • Wij leiden professionals in de sfeer van mens en gezondheid* op in de NGM, de Neurocognitieve en Gedragsmatige Methode (* = human resources professionals, organisatieconsultants, managers, coaches, psychologen, psychotherapeuten, artsen, verpleegkundigen, paramedici, opleiders, mediatoren en anderen die beroepshalve met gezondheid en persoonlijke ontwikkeling bezig zijn).
  • Wij bieden particulieren een netwerk van coaches en therapeuten die zijn opgeleid in deze methode, evenals opleidingen en eenvoudige en doelmatige instrumenten om een persoonlijke ontwikkeling naar meer gemoedsrust en sereniteit te bevorderen.

De NGM is het resultaat van wetenschappelijk onderzoek dat sinds 1987 wordt verricht door het Institut de Médecine Environnementale (IME, Parijs). Ze is gebaseerd op een synthese van de wetenschappelijke psychologie (gedragsmatige en cognitieve therapieën) en de hersenwetenschappen (neurowetenschappen). Met de NGM kunnen menselijke relaties geobjectiveerd en begrepen worden, en kan er met grotere doelmatigheid op worden ingespeeld.

Deze pragmatische en actieve methode staat open voor een groot publiek via een heel aantal soepele opleidingsmodules, op een direct bruikbare manier: praktische oefeningen, workshops en eenvoudig te hanteren instrumenten.

 

 

info psy.be -  Psychologue, Psychologue clinicien(ne), Psychothérapeute, Coach, Sexologue, Praticien(ne) bien-être

info psy.be

Avenue Oscar de Burbure, 151 - 1950 Kraainem
Gepubliceerde artikelen : 477